
Pistin keisarinnalle eteen kolme lasillista olutta. Jokaisessa tuokkosessa oli eri putelista peräisin olevaa mallasmahlaa ja tarkoituksena oli määrittää näiden itämaisten oluiden parhausjärjestys. Pitkän ja huolellisen pohdinnan jälkeen tulos oli seuraava:
1. Tsing Tao (Kiina)
2. Sapporo (Japani)
3. Chakra (Intia)
Tsing Tao oli myös omasta mielestäni selvästi parasta näistä vaihtoehdoista. Se maistui hyvin erilaiselta verrattuna kahteen jälkimmäiseen ja Tsin Taon loistavuus on todettu useaan otteeseen myös autenttisissa olosuhteissa. Suosittelen ehdottomasti kiinalaisen ruoan kyytipojaksi.
Sapporo tosin ei välttämättä ole paras ehdokas japanialaisista oluista. Aikanaan tein paljon vertailevaa tutkimusta Japaninmaassa ja muistaakseni Asahi Gold oli erittäin laadukasta materiaalia - joskaan en usko että sitä täältä härmälästä löytää.
Vapunjälkeinen trapoula verottaa. Älkää ihmiset juako liikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti