torstai 21. huhtikuuta 2011
Take-away arviot: Food - tuliset kanansiivet
Tampereella on villitys tulisiin kanansiipiin ja käsittääkseni manselaisten siipeily on jo ihan narkkausasteella. Tämä tietysti herättää ulkopaikkakuntalaisen mielenkiinnon tätä ruokalajia kohtaan.
Sain syntymäpäivälahjaksi Jyväskylän Food -ravintolasta metsästettyjä kanansiipiä, eli Wingsejä, XX-hot kastikkeella. Ilmeisesti laatu lähentelee Tampereen vastaavia, koska lahjan antanut asiantuntija ei ainakaan erityisemmin huomannut laatutasossa poikkeavuutta.
Ja jumatsuikkeli, kyllä vaan siivet ovat kelpo take-away vaihtoehto epäterveellistä elämää toteutettaessa. Siivet lilluvat maukkaassa chilikastikkeessa ja kylkiäisenä tulee ei-tulinen dippi. Napostelu on vähän sottaista puuhaa, mutta primitiivisyydessäkin on puolensa. Kastikkeen tulisuus polttelee suupielissä vielä tovin aterioimisen jälkeen, joten Scovilleja tuossa puurossa on ihan riittämiin. Olutta ei ollut tällä kertaa kurlaustoverina, mutta veikkaisin että nämä siivet maistuisivat erittäin hyvin usealla ohrapirtelöllä voideltuna. Taidankin mennä joskus tulevaisuudessa paikan päälle siipeilemään, mielellään mahdollisimman lähelle oluthanaa.
Pienin annoskoko on kuusi siipeä ja se kustantaa 4.50 euroa. Kolmekymmentä siipeä saa reilulla parillakympillä. Jälkimmäisestä riittänee parille ihmiselle tekemistä yhdeksi illaksi.
Suosittelen kokeilemaan.
Ravintolan kotisivut: http://www.foodbar.fi/
Tunnisteet:
food bar and kitchen,
food jyväskylä,
hot wings,
jyväskylä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti