sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Pirkka Rogan Josh ateriakastike

Testasin Pirkan Rogan Josh ateriakastiketta perusbroilerin kylkiäisenä. Aterian valmistaminen oli helppoa ja nopeaa kuin krapula-aamun vessareissu. Ohjeet löytyvät purkin kyljestä, joten en viitsi ruveta niitä tähän tavaamaan. Käytännössä tarvitset vain paketin broilerin fileesuikaleita, Pirkka Rogan Josh purkin ja hieman hengenvaarallista dihydrogen monoxidia. Riisiä tai nuudeleita kannattaa tietysti tehdä kastikkeen seuraksi.

Mutta miltä Pirkan purkitettu Intia maistuu?

Tässä kohden jokaisen itseään kunnioittavan kulinaristin ja wannabe-blogipellen täytyy haukkua tällainen saastainen valmispaska epäaidoksi aromivahvenneviritelmäksi. Tästä huolimatta aion pitää linjani kurissa (eli kuntoilla) ja arvioida astioita siten kuten ne rehellisyyden nimissä kaappiin mahtuvat. Joten väitänkin että Rogan Josh on parhaimpia testaamistani valmiskastikepaketeista. Se maistuu juuri sellaiselle kuin hyvän intialaisen ruoan täytyykin. Jos Pirkka Rogan Joshia tarjottaisiin intialaisessa ravintolassa, harva olisi tyytymätön. Olen saanut pahempaa kuraa monessa oikeassa intialaisessa ravintolassa eri maailman kolkissa. Jos normiannoksiin kuuluvat ainoastaan läskisoosi ja olutmakkara, tällaista kastiketta voi myös käyttää hyvin ensiaskeleena itämaisten makujen maailmaan.

Tuotteen tulisuusasteeksi on merkitty purkin kylkeen "Vahva". Positiivinen yllätys oli se, että kastike todella oli (jokseenkin) tulista. Tavallisestihan Suomen "tulinen" tarkoittaa muualla maailmassa "mietoa". Tästä suuri oranssi plussapallero Pirkalle.

Joskin täytyy todeta että välistä kastikkeessa oli hieman vetistävää sivumakua. Tämä johtunee vain siitä, ettei kastikkeen kasvikset ole tuoreen veroisia. Pannullehan voi tietysti itse lisätä tuoreita vihanneksia, jos asiaan viitsii ryhtyä.

Kaiken kaikkiaan antaisin lanseeraamallani hinta/laatu/helppous/nopeus-asteikolla (TM) tuotteelle arvosanaksi yhdeksän.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti