Jyväskylästäkin löytyvä Gringos Locos ravintola tarjoaa ekstratulista Hamburguesa del Diabloa vatsanpeitteen kasvattamiseen. Ainakin jokin aika sitten burilaista mainostettiin kaupunkimme tulisimpina burgerina, joten pitihän se käydä koeajamassa.
Burilainen oli miellyttävän näköinen ja perushoukutteleva. Mukana tuli salaattia ja roimasti ranskalaisia, joten nälänlähtö oli todennäköistä. Ruokajuomasta meni turvallinen olut.
Hamburguesa del Diablo oli höystetty runsaalla Naga Morich -kastikkeella. Naga Morich on toiseksi tulisinta chiliä maailmassa, ja kieltämättä burilainen sai nenän hieman vuotamaan. Tulisuutta ateriassa todellakin oli ihan miellyttävän paljon ja kenties vasta-alkajalle jopa liikaa. Mutta toisaalta burilainen oli täysin syötävissä ilman että kyynelkanavat rupeavat tulvimaan vastalauseita.
Valitettavasti kuitenkin aterian yhteydessä tuli väistämättä tunne siitä, että tässä yritettiin vain myydä tuotetta tulisuuden perusteella. En ole Gringos Locosissa syönyt mitään muuta enkä voi siis vertailla tätä tuotetta ravintolan muihin annoksiin. Mutta yksinkertaisesti tuote ei tuntunut maistuvan yhtään miltään muulta kuin chilikastikkeelta. Täten hampurilaisesta itsestään jäi vähän valju vaikutelma. Ja mielestäni tulisuus ei saa olla makukorvikkeena, koska kyllä tulisuuden taustalta maistaa niin paljon muutakin.
Näin äkkiseltään on vaikea arvioida miten tulinen annos tämä oli verrattuna esimerkiksi Jack the Roostersin Death Burgeriin. Ainakin Jack the Roostersin a'la carte menun perusteella Diablosta ei ole vastusta, joten asia täytynee jossakin välissä käydä selvittämässä Tampereella paikan päällä. Myös Gringos Locosiin on käyntimme jälkeen ilmestynyt supertulinen pihviateria, jonka nauttimalla saa Roostersin Death Burgerin tapaan kuvat seinälle ja suorituksesta kertovan paidan. Otan seuraavalla kerralla tämän haasteen vastaan.
Itselläni ei valitettavasti ole kuvaa itse burgerituotteesta, mutta google ystävällisesti löysi kuvan toisesta blogista:
http://www.rantapallo.fi/unagidon/2010/08/15/週末-weekend-2/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti